Afbeelding

Penaltybokaal en keepersclinic bij vv Noordwijk

Algemeen Sport

Vv Noordwijk organiseerde dit weekend twee evenementen voor de jeugd. Zaterdag om 13:00 barstte het spektakel los. De spannende finale om de penaltybokaal en een keepersclinic door de trainers en de keepers van het eerste en tweede.

In april waren de voorrondes voor de penaltybokaal tijdens de trainingen. 31 finalisten in 6 verschillende leeftijdscategorieën streden zaterdag 24 april in de finale om de bokaal. Op het hoofdveld klonk muziek door de speakers en kondigde de speaker de finalisten aan. Max van Duin had de regie en deed dit als ervaren trainer voortreffelijk. De keepers maakten het de finalisten niet makkelijk, waardoor het extra spannend werd. De winnaars Olav Bakers, Tommie Goad, Jort van Belle, Lucas Pakes, Ruben van Houten, Siem Blok en Abdellah Saidi konden de bokaal in ontvangst nemen. 

Na de finale was er voor 40 getalenteerde keepers een keepersclinic onder begeleiding van de keeperstrainer van vv Noordwijk en de keepers van het eerste en tweede van vv Noordwijk. Vv Noordwijk is trots op de inzet van vrijwilligers, trainers en spelers die dit soort jeugdevenementen mogelijk maken. Coördinator Bram Schonenberg zorgde voor een mooi programma. Keeperstrainers Marco Korff, Jesse Haak, Joe van der Sar, Willem Beuk, Ruben de Miranda, Mike van Vliet, Kevin Godé, Mohammed Saedinia en Stef Meskers gaven tips en aanwijzingen aan de talenten. Het enthousiasme van de trainers en de deelnemers was groot. Alle deelnemers kregen als verrassing een mooie keepersbeker mee naar huis. 

Vv Noordwijk heeft het afgelopen jaar veel evenementen aangeboden om te zorgen dat de jeugd naast een goede opleiding ook plezier blijft houden in het spel. Strandtraining, mixtoernooien, extra trainingen en nu de keeperstrainingen. Vv Noordwijk staat inmiddels bekend om de leuke evenementen voor de jeugd en dat zorgt er ook voor dat er ondanks de corona maatregelen toch een flinke groei is van het aantal jeugdspelers in 2021. 

Het volgende evenement staat al op het programma. Dinsdag is het KNVB Oranjefestival en Koningsdagtoernooi voor de jeugd van Noordwijk bij vv Noordwijk. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar komen in oranje outfit voetballen. Ook niet leden zijn welkom als zij zich aanmelden. Wil je de activiteiten van vv Noordwijk volgen kijk dan op www.vvnoordwijk.nl of volg vv Noordwijk op Instagram of Facebook. 

Uit de krant