Logo denoordwijker.nl
<p>De Strandrups heeft toch een kenteken ontvangen en mag nu dus gewoon rijden. | Foto: Thomas Steenvoorden</p>

De Strandrups heeft toch een kenteken ontvangen en mag nu dus gewoon rijden. | Foto: Thomas Steenvoorden

(Foto: )

Strandrups terug naar het strand

Wat eerder onmogelijk leek is alsnog waarheid geworden: de Strandrups heeft een kenteken gekregen, afgegeven door de RDW. Samen met de geldende gemeentelijke ontheffing om op het strand te rijden, ligt nu de weg open om met de Strandrups de strandritten te hervatten, uiteraard met inachtneming van de maatregelen die gelden in de tijd van de pandemie.

In de allereerste plaats is dit een waardering voor onze gasten – dit goede nieuws kon voor hen op geen beter moment komen. In de tweede plaats is het een geweldig compliment voor de vrijwilligers van Outdoor4Disabled. Natuurlijk is het ook goed nieuws voor onze sponsoren dat hun ondersteuning effect heeft. Tenslotte zien we het als erkenning voor de voortdurende steun die we van alle kanten kregen.

Overigens gaat Outdoor4Disabled gewoon verder met de nieuwe initiatieven, zodat onze gasten deze zomer ook met een ‘eigen’ elektrische rolstoel het strand op kunnen.

Voor informatie of reservering stuur je een mail naar info@strandrupsnoordwijk.nl of bel je met Marion Kuijper, tel. 06-46372208.

Meer berichten