Roberto ter Hark verrichtte de openingshandeling van de serre. | Foto: PR
Roberto ter Hark verrichtte de openingshandeling van de serre. | Foto: PR Foto: PR

TC Noordwijk bestaat tien jaar

Algemeen Sport

Tennisvereniging TC Noordwijk vierde afgelopen weekeinde haar tienjarig bestaan op de huidige locatie tegenover het zwembad. De afgelopen weken heeft een groepje vrijwilligers een prachtige serre gemaakt aan het clubhuis.

Wethouder Roberto ter Hark, zelf actief tennisser, opende de serre en prees de vrijwilligers voor hun inzet en het fraaie resultaat. Hij hoopt dat corona snel voorbij zal zijn en dat de leden weer kunnen genieten van een potje tennis en de lekkere hapjes en drankjes van pachters Ingrid en Robert Barnhoorn.

Later dit seizoen, als het allemaal weer mag, zal TC Noordwijk in de vorm van allerlei sportieve evenementen voor de jeugd en senior leden aandacht geven aan het tienjarig bestaan.

TC Noordwijk heeft momenteel 310 leden en biedt haar leden volop mogelijkheden voor competitie en recreatief tennis. De afgelopen jaren is de jeugdafdeling fors gegroeid, vooral door de enthousiaste en kundige training en trainers van Tennisschool PURE. Momenteel heeft TC Noordwijk een actie voor senioren die kennis willen maken met tennis en TC: voor € 25 de maand april vrij tennissen plus drie lessen van PURE. Aanmelden kan via de website van TC Noordwijk.

Uit de krant