Thomas Olde Heuvelt.
Thomas Olde Heuvelt.

Orakel in een Noordwijks bollenveld

Algemeen Cultuur

Het langverwachte nieuwe boek Orakel van Thomas Olde Heuvelt wordt vrijdagavond 19 maart gepresenteerd. In een bijzonder tafelgesprek, geleid door Diana Sno, word je meegenomen in de wereld van het boek. Naast Thomas schuift onder andere ook Nadine Mussert, boekhandelaar in Noordwijk aan.

Olde Heuvelt komt zaterdag 27 maart vervolgens langs bij van der Meer in de boekenwinkel, om een aantal exemplaren van zijn nieuwste boek persoonlijk te signeren. Het boek heeft even op zich laten wachten omdat het werd uitgesteld vanwege de gesloten boekwinkels. Nu er meer mogelijk is wordt het boek toch gelanceerd.

Orakel is een boek dat voor de boekhandel in Noordwijk extra speciaal is, aangezien het zich allemaal afspeelt in en rondom het kustdorp. Orakel is een thriller met hier en daar wat horrorelementen erin verwikkeld en heeft zelfs een terugkerend personage in de persoon van rechercheur Robert Grim uit een vorige bestseller van Olde Heuvelt HEX.

Over Thomas Olde Heuvelt
De 37-jarige Nederlandse auteur debuteerde in 2002 met de horrorroman De onvoorziene, waarvan hij het manuscript al op zestienjarige leeftijd schreef. In 2005 was Olde Heuvelt eregast op het fantasyevenement de Elf Fantasy Fair, waar hij werd opgemerkt door Jacques Post, uitgever van Luitingh-Sijthoff, waar hij in 2013 zijn meest succesvolle werk uitbracht in de vorm van HEX, over een vloek die het Nederlandse dorpje Beek Ubbergen in zijn greep houdt.

Het boek Orakel is vanaf 23 maart te verkrijgen in de boekhandels. Gesigneerde exemplaren zijn te reserveren bij van der MEER in Noordwijk en liggen vanaf 27 maart klaar met handtekening en eventueel zelfs met een persoonlijke boodschap van Olde Heuvelt. 

Uit de krant