‘De perfecte cv en sollicitatiebrief’
Logo denoordwijker.nl
Floor Molenaar
Floor Molenaar (Foto: PR)
Kort nieuws

‘De perfecte cv en sollicitatiebrief’

Op 30 maart van 14.00 tot 16.00 uur neemt loopbaancoach Floor Molenaar je mee in de gratis online workshop ‘De perfecte cv en sollicitatiebrief’. Ze vertelt hoe een opvallende cv en sollicitatiebrief gemaakt kunnen worden zodat deze worden uitgekozen. Tevens geeft ze tips aan mensen die een sollicitatiegesprek spannend vinden en hoe dit het beste aangepakt kan worden.

Floor Molenaar is loopbaancoach voor Gort Coaching en helpt mensen om verder te komen in hun loopbaan en een geschikte baan te vinden die beter bij ze past. In de workshop deelt Floor haar kennis over het maken van de perfecte curriculum vitae en sollicitatiebrief. Daarnaast geeft ze tips hoe je je het beste kunt voorbereiden op een sollicitatie gesprek en worden er samen oefeningen gedaan. Dit helpt om de volgende keer ontspannen en zelfverzekerd het sollicitatiegesprek in te gaan, waardoor die droombaan realiteit kan worden. Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk

Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk.

Meer berichten