Afbeelding
Foto: Marcel Verheggen Fotografiewww.marcelverheggen.eu

LOCAS blijft dames vv Noordwijk sponsoren

Algemeen Sport

De laatste maanden is er van uit het amateurvoetbal niet veel nieuws te melden. De competities liggen stil en er wordt door senioren op bescheiden schaal en met in achtneming van de coronaregels beperkt getraind.

Gelukkig is er vanuit de damesafdeling van vv Noordwijk een positief bericht te melden. Hoofdsponsor LOCAS (duurzame totaalinstallateur) heeft het sponsorcontract met het damesteam met maar liefst drie jaar verlengd.

Tijdens de vorige LOCAS sponsorperiode slaagden de dames erin kampioen te worden en te promoveren. Hopelijk is dat in de komende jaren opnieuw het geval. De nieuw aan te schaffen wedstrijdkleding kan daar mogelijk aan bijdragen. Het bestuur van vv Noordwijk is LOCAS zeer erkentelijk voor het verlengen van het contract.

Op dit moment gaan we ervan uit dat binnenkort weer volop getraind kan gaan worden zonder beperkingen en dat per augustus 2021 weer competitievoetbal gespeeld kan worden.

Dames die na al het ‘corona-stilzitten’ willen gaan sporten en interesse hebben om deel uit te maken van het vv Noordwijk damesteam zijn van harte welkom en kunnen contact opnemen via evenementen@vvnoordwijk.nl.

Uit de krant