De Omloop van Noordwijkerhout gaat dit jaar virtueel  | Foto: PR
De Omloop van Noordwijkerhout gaat dit jaar virtueel | Foto: PR

Omloop van Noordwijkerhout gaat virtueel

Algemeen Sport

Bewegen is belangrijk én gezond. Ook met de huidige omstandigheden zit de AV Noordwijkerhoutse Strandlopers niet stil. De leden worden door de trainers uitgedaagd om met behulp van trainingsschema’s, wandeltips en routes in beweging te blijven. De Omloop van Noordwijkerhout 2021 is een virtuele editie als onderdeel van het Virtuele ZZ Circuit.

Er zijn al veel virtual runs om aan deel te nemen, maar een virtueel (hard)loopcircuit is uniek in Nederland. Het Virtuele ZZ Circuit bestaat uit acht virtuele lopen van november 2020 tot mei 2021 waar iedereen aan mee kan doen!

Met de speciaal hiervoor ontwikkelde app wordt het nog makkelijker om de gekozen afstand per loop af te leggen. Per virtuele loop krijg je 16 dagen de tijd om een afstand af te leggen. Dit kan geheel op eigen tempo, waar en wanneer je maar wil. En je kunt de afstand naast hardlopen ook lekker wandelen.

De Omloop van Noordwijkerhout bestaat uit drie afstanden: 5, 10 en de unieke halve marathon van 21,1 km. Vanaf 17 april tot 2 mei kan iedereen op een zelfgekozen plaats en tijdstip de gekozen afstand afleggen. Inschrijven kost slechts €3,00. Voor dat kleine bedrag kan de speciale app gebruikt worden en na afloop is er ook een medaille.

Met deze speciale Omloop van Noordwijkerhout motiveert het Virtuele ZZ Circuit iedereen om in beweging te blijven. Even naar buiten om te bewegen kan (bijna) altijd en is essentieel voor onze fysieke en mentale gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes omtrent het Virtuele ZZ Circuit en de inschrijfmogelijkheden, kijk dan op www.zorgenzekerheidcircuit.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief. Of bekijk de Lopenkalender Virtueel ZZ Circuit en schrijf je direct in.

Uit de krant