Logo denoordwijker.nl
Foto:

Outdoor4Disabled gooit het roer om

Het doel blijft ongewijzigd: mensen met een beperking en ouderen onbeperkt laten genieten van vrijheid en natuur en hen daarmee een onvergetelijke dag bezorgen.

“Nu de Strandrups het strand niet meer op mag, hebben we met zijn allen in Noordwijk wat goed te maken”, zegt het bestuur van de Stichting. “Daarom hebben we nieuwe plannen gemaakt, die we deze zomer in nauwe samenwerking met de gemeente Noordwijk en partners uit de regio willen realiseren”.

Zelf het strand op

Plan is om gasten de mogelijkheid te bieden om een strandrit te maken met een ‘eigen’ elektrische rolstoel die specifiek is toegerust voor het strand.

Daarnaast zijn de voorbereidingen gestart om met een speciaal ingerichte boot tussen de bollenvelden door te varen, en met de Strandrups zelfs over deze velden te rijden. Je komt zo op plaatsen waar je anders nooit zou kunnen komen en dichter bij de bloemen kan bijna niet. Belangstellenden kunnen zich nu alvast melden via info@strandrupsnoordwijk.nl

Uiteraard volgt Outdoor4Disabled de corona-richtlijnen van overheid en RIVM. In ieder geval staan de vrijwilligers te trappelen om de gasten met open armen te ontvangen wanneer het kan.

Volg Outdoor4Disabled op Facebook, www.facebook.com/strandrups/ of kijk op hun website www.outdoor4disabled.nl

Meer berichten