Afbeelding
Foto: Marcel Kentin

Online Mindillusieshow met Jochem Nooyen

Algemeen Cultuur

Bibliotheek Bollenstreek presenteert in samenwerking met Bibliotheek Oostland en Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar de online Mindillusieshow Privacy | Voor iedereen die niets te verbergen heeft van Jochem Nooyen op woensdag 24 februari van 20.00-21.00 uur.

Alles wat wij online doen is te volgen en te achterhalen maar je gedachten zijn veilig….toch?! Mindillusionist Jochem Nooyen demonstreert online wat hij van de toeschouwers kan weten en maakt met een spectaculaire act voelbaar wat inbreuk op iemands privacy kan betekenen.

Hoeveel privacy hebben we ingeleverd en hoeveel hebben we nog over? Hebben onze hersenen een firewall nodig die onze gedachten beschermt tegen inbrekers? Deze lezing en illusieshow over privacy geeft een wonderlijke kijk op gedachtenlezen en cybersecurity. Het is een unieke combinatie van illusionisme, cabaret én inhoud. Jochem zet kijkers aan het denken over de werkelijkheid.

Jochem Nooyen is acteur en mindilllusionist. Als illusionist was hij te zien in ‘De Nieuwe Uri Geller show’ en Zapp’s ‘De Magische Winkel’. Als acteur is hij vooral bekend als Barteljaap uit Rundfunk op NPO3.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekbollenstreek.nl/jochemnooyen en kosten €7,50 voor leden en €5,00 voor niet-leden.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant