Afbeelding
Foto: PR

Gratis trainingen voor de jeugd groot succes

Algemeen Sport

Een prachtig voorbeeld hoe een voetbalclub door de inzet van de trainers 50 kinderen de gelegenheid geeft om op woensdagmiddag te komen voetballen

Binnen vv Noordwijk is er vanaf de eerste lockdown door COVID-19 de mogelijkheid aan de jeugd geboden om te blijven voetballen. De jeugdteams trainen minimaal 2 tot 3 keer per week. Plus iedere zaterdag zijn er onderlinge wedstrijden. Als verrassing voor de jongste leden krijgen ze aanstaande zaterdag training van de selectiespelers van Noordwijk 1.

De eerste extra training is afgelopen woensdag gestart met 50 kinderen en 6 trainers, een enorm succes. Ook de trainingen voor de komende twee weken zijn al volgeboekt. Kinderen die nu niet naar school gaan, daardoor minder bewegen kunnen nu 3 weken lang op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur bij vv Noordwijk komen trainen. De training is voor alle kinderen, dus ook als ze geen lid zijn van vv Noordwijk.

De club is blij de ze dit aan de jeugd kan aanbieden. Met de explosieve groei van kinderen die door thuisonderwijs minder bewegen is het ook bijna noodzaak geworden. Naast de extra trainingen motiveert vv Noordwijk de komende weken de jeugd om te blijven bewegen door een beweegbingo en voetbal challenges via Instagram. Wil je de activiteiten van vv Noordwijk volgen kijk dan op de website of volg vv Noordwijk op Instagram of Facebook.

Uit de krant