Logo denoordwijker.nl
<p>Het geven van een fooi is natuurlijk vrijblijvend, maar de bezorger is hier wel heel blij mee! | Foto: pr.</p>

Het geven van een fooi is natuurlijk vrijblijvend, maar de bezorger is hier wel heel blij mee! | Foto: pr.

Eindejaarswensen van bezorgers in bijzondere tijden

Het hele jaar door wordt de krant netjes bezorgd door de bezorgers van Reclamediensten de Schakel en aan het einde van het jaar krijgt u de kans om de bezorger persoonlijk, in de vorm van een kleine fooi, te bedanken.

Een traditie die er dit jaar net iets anders uit ziet. Om fysiek contact zo veel mogelijk te beperken, hebben wij dit jaar de mogelijkheid om contactloos te betalen. Daarnaast vragen wij de bezorgers een mondkapje te dragen wanneer ze aan de deur komen. Mondkapjes zijn door ons verstrekt. 

Iedere bezorger krijgt een kaart mee met daarop vier persoonlijke QR-codes. Door één van deze codes te scannen kan er via uw betaalapp een bedrag van €0,50; €1,00; € 2,00 of € 5,00 geschonken worden. Werkt de QR-code niet of wilt u een ander bedrag overmaken? Dan mag de betreffende bezorger zijn/haar IBAN-nummer doorgeven. Uiteraard bent u ook vrij om een contante of geen fooi te geven. Uiteraard is het geven van een fooi vrijblijvend! Wel zal de bezorger, die door weer en wind u de huis-aan-huiskrant bezorgt, hier zeer blij mee zijn.

Meer berichten