Logo denoordwijker.nl
Foto: pr
Kort nieuws

Scouts bezorgen ook stroopwafels in Noordwijk en De Zilk

De stroopwafelverkoop van Scouting Bosgeest is aardig op stoom maar ze verkopen helaas niet zoveel pakjes als de leden normaal aan de deur verkopen. Omdat er veel vragen komen uit Noordwijk en De Zilk gaan de vrijwilligers ook daar bezorgen.

Door corona mist de vereniging nu veel inkomsten. De Koningsmarkt kon niet doorgaan en voor komende april zijn de vooruitzichten ook niet rooskleurig.

Toch neemt de vereniging het heft in eigen handen en probeert zoals altijd haar eigen broek op te houden. Daarom zijn ze de webshop begonnen zodat de actie coronaproof door kan gaan. Vele Noordwijkerhouters weten hoe heerlijk de verse wafels smaken die jaarlijks aan de voordeur verkocht worden. Daarom roepen we iedereen op om ze nu via stroopwafels.bosgeest.nl aan te schaffen. Voor €2,50 heeft u al een pakje.

In het weekend van 12 december bezorgen de vrijwilligers de pakjes bij u thuis. In Noordwijkerhout, Noordwijk of De Zilk. Het maakt niet uit. Onze vrijwilligers komen naar u toe. Dus trakteer uzelf, uw familie vrienden, collega’s of buren op heerlijk stroopwafels en help onze vereniging met uw bijdrage.

De stroopwafels zijn te bestellen via stroopwafels.bosgeest.nl Bestellen kan nog tot en met 8 december. Heeft u nou helemaal geen trek in stroopwafels, maar wilt u ons toch steunen? Via de website is het ook mogelijk een los bedrag te doneren.

Meer berichten