Noordwijk Marketing is op zoek naar de meest hartverwarmende foto's. | Foto: PR
Noordwijk Marketing is op zoek naar de meest hartverwarmende foto's. | Foto: PR Foto: PR

Leg Noordwijk vast in hartverwarmende foto’s

Algemeen

In deze moeilijke en onzekere tijden blijven zoveel mogelijk thuis, letten we op elkaar, zijn we er voor elkaar en genieten we elk moment dat het kan. Noordwijk is hartverwarmend en saamhorig. Om deze waarden te benadrukken start Noordwijk Marketing vandaag een hartverwarmende fotoverkiezing waar de meest hartverwarmende foto’s worden beloond met mooie prijzen.

Noordwijk Marketing is op zoek naar de mooiste en meest hartverwarmende beelden van en uit Noordwijk en Noordwijkerhout. Die met elkaar gedeeld kunnen worden, zodat iedereen ervan kan genieten. Stuur daarvoor je mooiste hartverwarmende foto’s naar ons toe. Dat kan een adembenemende zonsondergang zijn, een knapperend haardvuur, een kleurige natuurfoto, een dampende kop chocolademelk, een intiem dinertje bij kaarslicht, een verliefd makende dierenfoto of iets geheel anders, dat jij hartverwarmend in beeld hebt gebracht.

De mooiste foto’s worden beloond met prachtige prijzen: een fotoworkshop van 2 uur of fotowalk van 1,5 uur van de Noordwijkse fotograaf Jeanette van Starkenburg of een prachtige afdruk op A4 formaat van je foto van Foto van Kampen.

Wie weet schuilt er in jou een topfotograaf, die we aan het rijtje roemrijke Noordwijkse fotografen kunnen toevoegen. Deze hartverwarmende fotoverkiezing loopt van 6 tot en met 30 november.


Stuur je foto per e-mail naar info@noordwijk.info, in jpeg formaat, minimaal 2MB en maximaal 8 MB. Je kunt zoveel hartverwarmende foto’s insturen als je wilt. De vakjury van de fotoverkiezing Hartverwarmend Noordwijk bestaat uit de fotografen Jeanette van Starkenburg en Thomas Steenvoorden. De foto wordt met naamsvermelding geplaatst op www.noordwijk.info en het kan zomaar zijn dat je je foto langs ziet komen op social media @visitnoordwijkholland. Meer informatie staat op www.noordwijk.info/hartverwarmend


Uit de krant