Afbeelding
Foto: PR

Nieuwe kinderkoorprojecten bij Kleynkoor Academy

Algemeen Cultuur

Kleynkoor Academy heeft weer nieuwe kinderkoor ideeën uitgewerkt voor kinderen van de basisschool. Onder leiding van Chantal van de Klugt gaan de kinderen allerlei leuke liedjes leren die te maken hebben met winter en het voorjaar. Zingen en bewegen, daar worden kinderen warm en blij van. 

Er worden twee projecten georganiseerd; Het is mogelijk om aan één project mee te doen maar allebei kan natuurlijk ook. Op 9 november start het winterproject en eindigt eind januari met een optreden voor publiek. Het voorjaarsproject start 8 februari en wordt half april afgesloten.

De repetities zijn in Noordwijk aan de Hoogwakersbosstraat op maandagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur. Deelnamekosten € 80,00 (deelname aan beide projecten € 150,00)

Kinderen die liever eerst een keer willen komen kijken mogen dit doen op de eerste les. Aanmelden voor deze proefles kan via secretariaat@kleynkoor.academy onder vermelding van ‘proefles’. 

De afgelopen jaren zag publiek het kinderkoor bij de Kinderkerstwandeling op Landgoed Calorama met voorafgaand het kinderconcert. Helaas kan dat evenement dit jaar niet doorgaan in verband met Covid 19. Dit geldt ook voor de Carols bij Kaarslicht concerten van Kleynkoor Academy.

Aanmelden voor het kinderkoor kan via de website van Kleynkoor Academy. Zie ook Facebook pagina Kinder Kleynkoor en www.kleynkoor.academy

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant