Nominatie vrijwilligersprijzen 2020
Logo denoordwijker.nl
Foto:
Kort nieuws

Nominatie vrijwilligersprijzen 2020

Wie verdient er volgens jou een vrijwilligersprijs? En welke vrijwilliger, vereniging, organisatie of buurt mag wel in het zonnetje worden gezet? Nomineer nu je favoriet vóór 12 november.

Het is een uitdagend jaar. Des te belangrijker om aan elkaar te denken, iets voor elkaar te kunnen betekenen en soms elkaar te ondersteunen waar nodig. We hebben dit jaar ook buurtprijzen toegevoegd. Bijzonder om te zien wat buren voor elkaar hebben gedaan in de afgelopen tijd. Van een simpele goedemorgen en een praatje tot een boodschap doen voor je zieke buurman. Daar mag zeker aandacht aan worden besteed.

Op het leuke vrijwilligersfeest op 7 december 2020, worden de vrijwilligersprijzen weer uitgereikt. Dit gaan we net even iets anders doen dan de voorafgaande jaren, gezien fysiek bij elkaar komen dit jaar niet mogelijk is. Hierover binnenkort meer!

Wij nodigen je uit om binnen je organisatie/ vereniging of omgeving te kijken wie er een leuke prijs verdient. Natuurlijk kan het ook een vriend, familielid of kennis zijn. Wil je iemand nomineren? Dien dan je nominatie in via de website van Welzijn Noordwijk.

Meer informatie bij Aleid Guijt, aleid.guijt@welzijnnoordwijk.nl of bel 06-0640237165.

Meer berichten