Herfstnatuurspel in Nieuw-Leeuwenhorstbos
Logo denoordwijker.nl
<p>| Foto: Archief/Frits Houwaart</p>

| Foto: Archief/Frits Houwaart

(Foto: )
Kort nieuws

Herfstnatuurspel in Nieuw-Leeuwenhorstbos

Al ruim 40 jaar organiseert de Vereniging voor Natuur- en Vogelbescherming Noordwijk in de herfstvakantie het Herfstnatuurspel in het Nieuw-Leeuwenhorstbos. Dit jaar is het gepland op woensdag 21 oktober.

Vanwege de coronamaatregelen vindt de speurtocht plaats in aangepaste vorm. Onder anderen zijn de starttijden verruimd en is er een maximum aan het aantal deelnemers. Ook aanmelden is dit keer verplicht en kan tot maandag 19 oktober tot 18.00 uur via janverweycentrum@strandloper.nl. Vol = vol.

Bij het aanmelden dient men aan te geven met hoeveel volwassenen en kinderen men komt en welk tijdslot de voorkeur heeft. Binnen het tijdslot kan men starten met de natuurspeurtocht wanneer men wilt. Tijdslot 1 is van 12.00 tot 13.00 uur, tijdslot 2 van 13.00 tot 14.00 uur en tijdslot 3 van 14.00 tot 15.00 uur.

De start is bij de ingang van het Leeuwenhorstbos Westeinde 79 te Noordwijkerhout, tegenover Dijk en Burg. Daar is tevens gelegenheid om te parkeren. Deelname aan het Herfstnatuurspel is gratis en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Deelnameformulieren worden bij de ingang verstrekt.

Meer berichten