Logo denoordwijker.nl
De Oranjefeesten 2020 worden anders dan anders, maar wél een feestje... | Foto: archief
De Oranjefeesten 2020 worden anders dan anders, maar wél een feestje... | Foto: archief

Virtuele Oranjefeesten

Zoals in een eerder persbericht aangegeven heeft de Oranjevereniging Noordwijkerhout besloten de traditionele Oranjefeesten in een ander jasje te gieten, niets doen is voor deze vereniging geen optie.

"Dit jaar gaan we terug in de tijd met bekende Noordwijkerhouters. Met hen gaan we aan de tafel en halen we verhalen en anekdotes op van voorgaande jaren en de jaren dáárvoor", laat de organisatie weten.

"Voor alle doelgroepen zal er zoals we gewend zijn aandacht zijn. We zullen daarnaast een driedaagse spelelement lanceren onder het motto: meedoen is belangrijker dan winnen."

Alle evenementen komen aan bod en Bollenstreek Omroep helpt de Oranjevereniging met het in beeld brengen van de Oranjefeesten 2.0.

"We zijn in een afrondende fase om zelfs een studio in het centrum van ons dorp te bouwen waar we tijdens de drie dagen uitzendingen gaan verzorgen. Op deze manier proberen we toch het gevoel van Oranjefeesten met de inwoners te delen.

Voor ons een bijzonder jaar om deze uitdaging aan te gaan, tegelijkertijd groeit het gevoel dat we met iets unieks bezig zijn."

Op donderdagavond wordt het programma afgesloten met de bekendmaking van de prijswinnaars en een virtueel vuurwerk.

De organisatie is blij met tips en ideeën die ze inmiddels hebben ontvangen, en waarmee ze zeker iets moois kunnen maken. Het programma krijgt steeds meer vaste vormen. In een komend bericht zal hierover in deze krant meer duidelijk worden.

"Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen met betrekking tot eventuele versoepelingen op de voet volgen en blijven in gesprek met de burgemeester, de NOV en de kermisexploitanten. Wij doen ons best om er met u een unieke driedaagse van te maken!"

Alle informatie staat op: www.ovnwh.nl

Meer berichten