Logo denoordwijker.nl
Foto:
Kort nieuws

Webinar focussen tijdens Walk & Talk

Dinsdag 21 juli van 14.00 tot 16.00 uur geeft Twan Fengers de webinar Focussen tijdens de online Walk & Talk. Tijdens dit webinar gaat Twan Fengers in op vragen als: Wat is jouw ideale (werk)leven? En Tijd om jouw vizier op scherp te zetten? Hij legt globaal de methodiek Focussen uit en staat uitgebreider stil bij de eerste twee stappen: Frisse start & Ontdekken.

Twan Fenger is loopbaancoach en (loopbaan)trainer. Hij heeft bij diverse bureaus gewerkt en heeft hier menig persoon mogen begeleiden naar een nieuwe baan. In 2018 is Twan zijn eigen loopbaan coachingsbureau gestart: Vizier op Scherp. Hij maakt hierbij gebruik van het stappenplan Focussen. In 8 stappen naar jouw ideale (werk)leven. De methodiek blijkt erg succesvol. Klanten zijn erg tevreden en Vizier op Scherp telt inmiddels 4 loopbaancoaches.

Bij deze maandelijkse koffiepauze Walk & Talk is iedereen die op zoek is naar (ander) werk welkom. Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk.

Deelname is gratis. Wel graag vooraf aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar nharthoorn@biblitheekbollenstreek.nl Meer informatie staat op www.bibliotheekbollenstreek.nl

Meer berichten