Logo denoordwijker.nl
Foto:
foto's Sport

Fluks viert 75-jarig jubileum

Afgelopen weekend vierde Fluks het 75-jarig bestaan. Door de corona-maatregelen kwam er niets terecht van het voor dit weekend bedachte programma. Maar deze mijlpaal kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, en dus was er een alternatief programma.

In de middag gingen de Fluks jeugdtrainers tijdens de ‘battle of the coaches’ met elkaar de strijd aan in korte behendigheidsspelletjes.

De finale was een shoot-out. Suzan de Roode was het meest trefzeker en mag zich een jaar lang ‘Fluks coach of the year’ noemen. De jeugdspelers van Fluks stemden op hun favoriete coaches, en die werden na afloop getrakteerd op taart… in hun gezicht.

´s-Avonds was het tijd om de hersens aan het werk te zetten tijdens de pub-quiz. Deze werd vakkundig gepresenteerd vanuit de Fluks kantine, en mensen konden vanuit huis mee spelen via de livestream. Voor deze speciale jubileum-quiz waren er extra veel korfbal- en Fluksvragen bedacht.

Bij beide evenementen mocht er als gevolg van de corona-regels geen publiek aanwezig zijn op het sportpark. Daarom werden zowel de ‘battle-of-the-coaches’ als de pubquiz op professionele wijze vastgelegd en live uitgezonden, zodat iedereen thuis kon meegenieten.

De beelden zijn bovendien terug te zien op het Youtube-kanaal van Fluks Korfbal.

Meer berichten