Logo denoordwijker.nl
Foto:
Sport

Rabobank trotse partner van Solo Orange Run

Hardlopers en wandelaars kunnen tot en met 11 juli meedoen aan de 10 van Noordwijk – Solo Orange Run. Weliswaar niet op de boulevard met 2500 andere lopers, maar wel individueel of in een klein groepje. Met je deelname steun je de Edwin van der Sar Foundation. Mensen kunnen 5 of 10 km rennen of wandelen op een zelfgekozen tijdstip en route. Het liefst in het oranje, de kleur van de Foundation en die van de hoofdsponsor van de 10 van Noordwijk, Rabobank Bollenstreek. Want ook in deze uitdagend tijd blijft Rabobank trouw aan de zijde van de Foundation staan.

Rabobank Bollenstreek is altijd sterk lokaal betrokken en sinds 2019 hoofdsponsor van de 10 van Noordwijk. Michelle van Bohemen van het management van Rabobank Bollenstreek: “We vinden het bij Rabobank belangrijk dat sport en bewegen voor iedereen zo toegankelijk mogelijk is. Deze run is daar heel goed voorbeeld van. Iedereen kent wel iemand met niet-aangeboren hersenletsel. Van de ene op de andere dag staat iemand zijn leven dan op zijn kop. Ook bij blijvend letsel is het belangrijk mensen dan perspectief te bieden en daar voorziet de Foundation zo mooi in. Dat past heel goed bij Rabobank, waarin we samen met partijen uit de lokale leefomgeving streven naar ‘growing a better world together’ en dat betekent ook dat je oog hebt voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. We zijn daarom trotse partner van de Solo Orange Run.” 

Edwin van der Sar: ‘We zijn enorm blij met de steun van de Rabobank. Ook al kan het evenement op de boulevard niet doorgaan, het is wel belangrijk dat we zichtbaar blijven en onze boodschap blijven uitdragen. De Edwin van der Sar Foundation hecht veel belang aan vitaliteit en een gezonde leefstijl, net als Rabobank. In beweging blijven is het motto van de Foundation en dat is in deze tijd extra belangrijk. We proberen de mensen nu op een positieve manier te benaderen om in beweging te komen en zo een bijdrage te leveren aan het goede doel.” 

Door te rennen of wandelen in je eigen omgeving, in de periode tot en met 11 juli, doe je mee aan het evenement. De organisatie houdt dagelijks een stand bij van de ingezonden tijden. En er zijn ook prijzen voor de meest originele (oranje) foto’s die worden ingezonden door lopers onderweg. Op 12 juli maakt Edwin van der Sar via een livestream de winnaars bekend. Voor meer informatie en inschrijven: www.10vannoordwijk.nl 

Meer berichten