De Beach Shuttle gaat weer rijden | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Sinds zaterdag rijdt de Beach Shuttle weer. | Foto: PR
Sinds zaterdag rijdt de Beach Shuttle weer. | Foto: PR (Foto: )

De Beach Shuttle gaat weer rijden

Vanaf zaterdag 27 juni, gaat de gratis Beach Shuttle weer rijden van en naar het Noordwijkse strand. Onbezorgd, veilig en gratis naar het strand met de speciale social distance bus van Brouwer Tours. De Beach Shuttle gaat in de periode van zaterdag 27 juni tot dinsdag 1 september elk weekend en doordeweeks bij mooi weer rijden, tussen 10.00 en 19.00 uur.

Ook dit jaar maken Gemeente Noordwijk en Noordwijk Marketing samen de gratis Beach Shuttle mogelijk. Het vervoer wordt dit jaar verzorgd door Brouwer Tours. Bezoekers kunnen vanaf het parkeerterrein P1 (aan de Gooweg/ hoek Van Berckelweg, N444) opstappen op de Beach Shuttle. De haltes voor de Beach Shuttle zijn het Vuurtorenplein en het Palaceplein. De Beach Shuttle rijdt tussen 10.00 en 19.00 uur continu in een loop. Bezoekers die langer willen blijven, kunnen ook na 19.00 uur nog terug naar hun auto: Taxi Brouwer (telefoon 071 - 361 10 00) brengt de bezoekers tegen een gereduceerd tarief van € 9,00 weer terug naar de auto op het parkeerterrein. Actuele parkeerinformatie en inzet van de Beach Shuttle wordt ook weergegeven op de displays bij de toegangswegen en de tekstkarren en via social media visit Noordwijk Holland. Meer informatie over de Beach Shuttle is beschikbaar op www.noordwijk.info/strand.

Veilig vervoer

Uiteraard worden de bezoekers volgens de geldende RIVM-richtlijnen vervoerd. Vanaf 1 juli geldt voor passagiers van de Beach Shuttle dat zij een mondkapje moeten dragen, waar zij in principe zelf voor zorgen. Wanneer een passagier zonder eigen mondkapje reist, is hiervoor eenmaal per dag per passagier een gratis mondkapje in de Beach Shuttle beschikbaar. Op deze manier kan iedereen veilig naar en van het strand worden gebracht.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>