Afbeelding
Foto: PR

Groot Hoogwaak zoekt maaltijdbezorgers

Algemeen Kort nieuws

In Groot Hoogwaak is de inzet van vrijwilligers niet meer weg te denken. Zij vormen een belangrijke aanvulling op de professionele zorg en zijn van enorme waarde voor het gevoel van welbevinden van de cliënten. De waardering voor hun inzet is dan ook erg groot. Op dit moment is de zorgorganisatie hard op zoek naar vrijwilligers voor de maaltijdbezorging.

Vanuit Groot Hoogwaak worden in het dorp op alle doordeweekse dagen warme maaltijden bij (veelal) ouderen aan huis gebracht. Deze maaltijdbezorging vindt ook plaats bij bewoners in de appartementen op het terrein van Groot Hoogwaak. Vrijwilligers brengen deze maaltijden rond en ondersteunen daarmee het zelfstandig kunnen blijven wonen van veel ouderen.

Op het terrein worden maaltijden lopend rondgebracht, in het dorp met de eigen auto waarvoor een benzinekostenvergoeding wordt ontvangen. De maaltijdbezorging wordt van 11.30 tot ongeveer 13.00 uur gedaan en de inzet van vrijwilligers vindt plaats na overleg en volgens een vast rooster.

Wie door het lezen van deze vacature geïnteresseerd is of nog vragen heeft, die kan geheel vrijblijvend contact opnemen met Marlies van der Vring, teammanager Welzijn & Vrijwilligers, via tel. 071-36 88 993 of per e-mail: mvandervring@groothoogwaak.nl

Uit de krant