Burgemeester Verkleij, Quirine Kamphuijsen en wethouder Ter Hark tonen trots het nieuwe logo. | Foto: krolFoto
Burgemeester Verkleij, Quirine Kamphuijsen en wethouder Ter Hark tonen trots het nieuwe logo. | Foto: krolFoto

Campagne en nieuw merk gelanceerd

Algemeen

Vrijdag is de landelijke TV- en online campagne ‘Tijd om bij te komen in Noordwijk’ van start gegaan. Een steun in de rug voor alle ondernemers die hard zijn geraakt door de coronacrisis. Tegelijkertijd met de aftrap van de campagne is het nieuwe merk Noordwijk onthuld.

Quirine Kamphuisen, directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing overhandigde de eerste nieuwe vlag van het merk Noordwijk aan burgemeester Wendy Verkleij. Het nieuwe merk Noordwijk staat voor de gezamenlijke merkidentiteit van de vier kernen uit de gemeente: Noordwijkerhout, De Zilk, Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee.

Wendy Verkleij is onder de indruk. ‘Het straalt rust, ruimte en beweging uit. Maar nog belangrijker: het is onderscheidend, verbindend en passend bij Noordwijk. Zodat onze inwoners en ondernemers zich erin herkennen en er trots op mogen zijn en het onze bezoekers zal inspireren.’

Het nieuwe merk Noordwijk is ontwikkeld onder de regie van Noordwijk Marketing, in nauwe samenwerking met de gemeente en een kernteam bestaande uit brede vertegenwoordiging vanuit Noordwijk en Noordwijkerhout. En dat is getoetst bij een relevante groep van inwoners en (zakelijke) bezoekers.

Quirine Kamphuisen: ‘Ik ben er ongelofelijk trots op dat we samen zoiets moois hebben neergezet dat zo treffend eenvoudig is. Alle elementen uit onze prachtige kernen en natuur, de sfeer en de mentaliteit komen samen in één gevoel en beeld. De kleuren van het beeld komen uit het landschap. Van de zee en de lucht via het strand, de duinen en het groen naar de bollenvelden. Noordwijk is genieten en thuiskomen: een verademing.’

Herstelcampagne

Nu de regels stap voor stap worden versoepeld, is het tijd voor herstel. Onze prachtige restaurants, winkels en accommodaties staan klaar om iedereen veilig te laten genieten. De landelijke campagne ‘Tijd om bij te komen in Noordwijk’ verleidt de Nederlandse bezoeker om een verblijf in Noordwijk te boeken. Want onze stranden, uitgestrekte duinen, bossen en cultureel erfgoed zijn ideale plekken om rust, ruimte en ontspanning te vinden. De campagne is vanaf vandaag landelijk te zien op TV, online en via social media.

Uit de krant