SJC helpt mee, samen met Fluks | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto: PR
Foto: PR (Foto: )
Hart onder de riem

SJC helpt mee, samen met Fluks

De vierde actie in het kader van SJC Helpt Mee! is opnieuw een mooi succes geworden. Mede, omdat tijdens deze actie de Korfbalvereniging Fluks aansloot bij de door SJC geïnitieerde actie. Hun extra inbreng bezorgde een stevige bijdrage aan het uiteindelijke grote succes.

Daar waren de medewerkers van de voetbalvereniging wel heer erg trots op. De boodschappenactie was bedoeld als steun in de rug van de Voedselbank Noordwijk / Noordwijkerhout en hun cliënten. Veel leden, spelers en fans van de Noordwijkse voetbalvereniging en de korfbalclub kochten deze week iets extra’s en leverden dat in bij het verzamelpunt op het sportpark aan de Lageweg. Waar overigens de nieuwbouw gestaag en hoorbaar vordert.

De speciale actie werd donderdagmiddag afgesloten met de officiële overdracht van de door beide sportverenigingen bijeengebrachte boodschappen.

Veel tevreden gezichten want de gebruikte bestelbus werd tot het dak van de auto toe, compleet volgeladen. Niet alleen de beide voorzitters straalden maar ook bij de medewerkers achter de schermen kreeg men de blijde lach niet van het gezicht. Van de zijde van de voedselbank werd door bestuur en vrijwilligers met ongeloof maar vooral met grote dankbaarheid op deze spontane actie gereageerd.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>