Loterij in WZC Jeroen en Hoogwaak | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
In de tuin van WZC Jeroen werd voor de bewoners een loterij gehouden door Michael Raasveldt en Ivanka Prosman. | Foto: IV
In de tuin van WZC Jeroen werd voor de bewoners een loterij gehouden door Michael Raasveldt en Ivanka Prosman. | Foto: IV (Foto: )

Loterij in WZC Jeroen en Hoogwaak

Michael Raasveldt en Ivanka Prosman organiseerden vrijdag 8 mei een loterij voor alle bewoners van Woonzorgcentrum Jeroen. Met het prachtige weer kwamen de bewoners naar de tuin van waaruit de loterij plaatsvond. De loterij is een eigen initiatief van Michael. Hij benaderde lokale ondernemers om prijzen ter beschikking te stellen. En dat was behoorlijk succesvol.

Door Ina Verblaauw

De loten waren gratis en de te winnen prijzen de moeite waard: koekjes, bloemen en planten, jam, advocaat en talrijke cadeaubonnen: van een high tea tot aan een ijsje ophalen voor de hele groep. De bewoners genoten zichtbaar van de gezellige onderbreking van de dag en tot grote verrassing de bitterballen die werden geserveerd.

Michael zet zich in om de kwetsbare ouderen in deze barre tijden een hart onder de riem te steken. Vorige maand zorgde hij ervoor dat Alex Wielders, o.a. bekend van “een bossie rode rozen”, buiten kon optreden bij de woonzorgcentra en andere seniorencomplexen.

Zaterdag 16 mei wordt er door Michael en Ivanka om 10.45 uur eenzelfde loterij gehouden, met eveneens mooie prijzen in de buitentuin van WZC Groot Hoogwaak.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>