Strandlopen kunnen toch niet doorgaan | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto:
Kort nieuws

Strandlopen kunnen toch niet doorgaan

Bij de Strandloop Commissie van de volleybalvereniging NOVO leefde nog lang de gedachte dat de StarBalm Strandlopen deze zomer nog wel door konden gaan. Er waren al plannen om dat in aangepaste vorm te doen of zo nodig een kleiner aantal lopen te houden.

Helaas is inmiddels duidelijk geworden dat ook de Strandlopen deze zomer, voor het eerst in 49 jaar, niet door kunnen gaan. Alle evenementen in Nederland zijn afgelast tot 1 september en dus ook de StarBalm Strandlopen van NOVO Noordwijk. Er is overwogen om na 1 september alsnog 10 lopen te organiseren, maar daarvan is gebleken dat zoiets dat niet realistisch is.

Scholen en andere sporten gaan dan weer beginnen, dat geldt voor de lopers en voor de vrijwilligers. Bovendien wordt het dan ook weer vroeg donker en minder aangenaam op het strand. Geen serie dus, maar er wordt bekeken er na 1 september toch een losse loop voor individuele lopers kan worden georganiseerd. Als dat lukt, wordt dat uiteraard nog bekend gemaakt.


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>