Junioren voetballen weer | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Bij V.v. Noordwijk konden de junioren zaterdag weer trainen. | Foto: IV
Bij V.v. Noordwijk konden de junioren zaterdag weer trainen. | Foto: IV (Foto: )
Sport

Junioren voetballen weer

Wat hadden ze er zin in: de junioren en de jeugdtrainers van V.v. Noordwijk. Zaterdag 2 mei mochten ze eindelijk, na zes weken, weer de wei in voor een voetbaltraining.

“Het liep allemaal fantastisch goed”, volgens Rob Hogenhuis, jeugdvoorzitter van de club. “Zowel de ouders als de kinderen hielden zich goed aan de vooraf gemaakte afspraken. Daardoor liep het gesmeerd. Iedereen is blij dat er weer getraind kan worden en mede daardoor werden de regels goed nageleefd”.

Zo kan er bij tal van buitensporten weer met elkaar worden gespeeld. Voor binnensporten geldt de versoepelende maatregel nog niet. Het Sportbedrijf Noordwijk is samen met deze verenigingen naarstig op zoek naar alternatieve mogelijkheden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>