Afbeelding

Online workshop mindset

Algemeen Kort nieuws

De maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden is deze maand online te volgen. Op dinsdag 28 april van 14.00 tot 16.00 uur gaat psychologe Merel Hovestad het hebben over mindset.

Mindset is belangrijk wanneer je het hebt over je doelen halen, kunnen kiezen in het leven en succes ervaren. Met een negatieve mind trek je meer negativiteit aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De vraag is dan ook, wat doen mensen die succes hebben nou precies anders? Kunnen wij dat geheim van persoonlijk succes ook ervaren? Deze drie strategieën helpen je echt!

Tijdens deze walk & talk leren deelnemers wat het verschil is tussen een ‘groeimindset' en een 'vaste mindset’. Na deze workshop weten deelnemers wat hun belemmerende mindset is, en hoe deze groei mindset ‘aan te zetten’ is.

Deelname is gratis en aanmelden voor deze online workshop kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Of stuur een e-mail naar nharthoorn@bibliotheekbollenstreek.nl. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan de online Walk & Talk.

Uit de krant