Afbeelding

Minder eten verspillen, hoe doe je dat?

Algemeen Kort nieuws

Op donderdag 16 april zal Isabelle Groenstege vanaf 10.00 uur online vertellen hoe je minder eten kunt verspillen.

Schrik niet, maar gemiddeld gooit iedereen jaarlijks zo’n 35 kilo eten weg. Vooral fruit, groenten en brood komen onnodig in de afvalbak terecht. Omdat het elke keer om kleine beetjes gaat kan je deze vorm van verspilling snel onderschatten. Daarbij is het ook nog eens belastend voor ons milieu én voor je portemonnee. Door alles op tijd op te maken kan je gemakkelijk 150 euro per jaar besparen. Isabelle geeft je tijdens dit online event allerlei inspirerende tips.

Inschrijven kan via de website www.palliam.nl. Je ontvangt daarna een linkje voor de bijeenkomst. Ook al ben je op afstand, in dit gesprek van een half uur zal je nabijheid ervaren. Palliam wil met dit initiatief naar iedereen omzien die dat op prijs stelt. Deelnemen is kosteloos.

Uit de krant