Afbeelding

Bo komt met speciale programmering

Algemeen

Bo, de omroep van de Bollenstreek, brengt extra uitzendingen vanwege de coronacrisis.

Elke werkdag maken Cock Jue en Ard Zandbergen extra radioprogramma’s van 10.00 tot 12.00 uur. Naast het reguliere nieuws uiteraard veel aandacht voor alle extra inspanningen in de Bollenstreek in het kader van de corona-crisis. Het programma is ook bedoeld als amusement voor de thuiszitter. Heeft u nieuws, activiteiten gerelateerd aan de corona-crisis of wilt u een verzoeknummer aanvragen. Laat het weten via redactie@bollenstreekomroep.nl of bel tijdens het programma naar 071-3614858.

Elke werkdag brengt Bo overdag extra tv-programma’s om de thuiszitter en vooral de mensen die alleen thuis zijn toch iets extra’s te bieden. De programmering op werkdagen ziet er als volgt uit:

• 10.00-12.00 uur: Thuiszitradio op TV
• 12.00 uur: Geschiedenis in beeld met onder meer de series over de aanleg van de dijk voor de kust van Noordwijk en 150 jaar badplaats.
• 13.00 uur: Muziekoptredens met onder meer open podia en andere muziekvoorstellingen.
• 14.00 uur: Bollenstreek-filmpjes, oude reportages en filmpjes aangeleverd door kijkers, u kunt ook filmpjes sturen naar redactie@bollenstreekomroep.nl of mail het via wetransfer.com
• 15.00 uur: Geschiedenis in beeld met onder meer de series over de aanleg van de dijk voor de kust van Noordwijk en 150 jaar badplaats.
• 16.00 uur Muziekoptredens met onder meer open podia en andere muziekvoorstellingen.
• 17.00 uur Bollenstreek-filmpjes, oude reportages en filmpjes aangeleverd door kijkers, u kunt ook filmpjes sturen naar redactie@bollenstreekomroep.nl of mail het via wetransfer.com

Mochten de filmpjes korter zijn dan een uur dan is de rest van het uur de kabelkrant te zien.

Uit de krant