Welzijn Noordwijk staat samen met de ouderenbonden klaar | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto: pr

Welzijn Noordwijk staat samen met de ouderenbonden klaar

Conform het kabinetsbesluit blijven de locaties De Wieken en ’t Trefpunt tot in ieder geval 14 april gesloten. Wel is Welzijn Noordwijk telefonisch bereikbaar voor vragen en informatie om een ieder zo goed mogelijk te ondersteunen en advies te geven waar nodig. Voor het actuele nieuws kan men op de websites van Welzijn Noordwijk, de KBO Noordwijk of ANSV, of op de kabelkrant van BO kijken.

“We realiseren ons dat deze situatie voor iedereen vervelend is en voor sommigen zelfs ingrijpend kan zijn”, zegt Aleid Guijt. “Samen met de ouderenbonden uit heel Noordwijk biedt Welzijn Noordwijk de mogelijkheid om een vrijwilliger in te zetten om een boodschap voor u te doen, indien er niemand in uw buurt is die kan helpen. Bent u nog fit en in de gelegenheid om boodschappen te doen, dan kan het handig zijn om een pas met tegoed bij de supermarkt te kopen, zodat iemand anders boodschappen voor u kan doen wanneer dat nodig is. De pas is in ieder geval verkrijgbaar bij de Dirk en Albert Heijn.

Het advies luidt dat we sociaal contact zoveel mogelijk moeten vermijden. Wij kunnen ons voorstellen dat het prettig is om een praatje met iemand te maken. Welzijn Noordwijk heeft samen met de ouderenbonden uit heel Noordwijk, mensen beschikbaar om met u te bellen.”

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers zijn ook meer dan welkom om een boodschap voor iemand te doen, medicijnen op te halen bij de apotheek of voor een sociaal praatje aan de telefoon. Alle beetjes helpen.

Heeft u hulp nodig of wilt u zich inzetten als vrijwilliger? Welzijn Noordwijk is van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 uur en 15.30 uur bereikbaar voor vragen en verzoeken op tel. 071-7114334.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>