Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Protestantse Kerk biedt luisterend oor

Algemeen Kort nieuws Kort nieuws

Het Coronavirus ontwricht het openbare leven en dat raakt iedereen. “In onze kerkelijke gemeenschap hebben we van oudsher de gewoonte om onze gemeenteleden te bezoeken”, aldus ds. Petra van der Burg.

“Dat doen we om elkaar beter te leren kennen, om mee te leven in tijden van ziekte en zorgen en elkaar bij te staan wanneer dat nodig is. Voor de komende tijd zullen wij als predikanten geen bezoekwerk doen, maar zijn wij op elke doordeweekse dag van 10.00 tot 12.00 uur beschikbaar om telefoontjes te ontvangen van een ieder – of je nu bij de kerk hoort of niet - die zin heeft in een praatje, toe is aan een gesprek of die zijn of haar (ook materiële) zorgen wil delen. Zo willen we graag aanwezig zijn, niet alleen voor onze gemeenteleden, maar voor alle inwoners van Noordwijk en omgeving. Aarzel vooral niet om op deze wijze contact op te nemen, want we leven ook graag met u mee.”

Een luisterend oor vindt men bij ss. Petra van der Burg: 06-18409727; ds. Simon Dingemanse: 071-3645206; kerkelijk medewerker Joost de Bruijn: 06-53679264; ds. Harry Pals, emeritus-predikant in Noordwijk: 06-18429126.

Uit de krant