Reuring gaat online door | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
| Foto: Freepik.com
| Foto: Freepik.com (Foto: )

Reuring gaat online door

Nu de deuren moesten sluiten door de coronamaatregelen kunnen bezoekers via www.reuringnoordwijk.nl contact houden.

Els Troch: 'In deze moeilijke tijden, waarin veel mensen alleen thuiszitten, wil Reuring er toch graag voor deze mensen zijn. We willen onze bezoekers, oud en jong, zeker in beeld houden! Ook die van het eetproject OntmoEten. Zo nodig bieden wij ondersteuning d.m.v. telefoongesprekjes en eventueel boodschappenservice. Wij houden met iedereen contact: bezoekers die niet digitaal zijn, bellen wij op.

Wil je gebeld worden door Reuring? Bel ons voor een praatje. Om de kosten voor jou niet te laten oplopen, bellen we je terug. Zo wordt ook gevraagd of mensen zelf boodschappen kunnen doen, anders kan Reuring daar (kleinschalig) voor zorgen. Dit geldt ook voor eventuele pakketten bij de voedselbank (donderdag).

De bezoekers van Reuring met beginnende dementie, die thuis wonen, bellen wij op voor een praatje.'

Creatief café en bewegen gaan online. Beweegoefeningen worden dan gedaan in de eigen huiskamer. Via de creatieve app wordt een challenge aangegaan om iets creatiefs te maken tijdens de openingstijd van Reuring, bijvoorbeeld een puzzel, tekenen, schilderen. Wie wil worden toegevoegd aan de creatieve of de beweegapp, kan zich aanmelden op 06-50610135. Reuring hanteert de openingstijden zoals de bezoekers van Reuring gewend zijn, maar dan online.

Bezoekers die niet beschikken over internet worden door Reuring gebeld. Om een praatje te maken en waar nodig hulp te kunnen bieden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>