Afvalinzameling anders georganiseerd | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto:

Afvalinzameling anders georganiseerd

De maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen hebben ook gevolgen voor de afvalinzameling. Dat merkt iedereen. Het is echt even anders. Vooralsnog tot maandag 6 april.

Om de dagelijkse inzameling van restafval en andere afvalstromen te kunnen garanderen is besloten om tijdelijk in Noordwijk minder grof vuil aan huis op te halen. 

Snoeihout, oud ijzer, elektronische en elektrische apparatuur niet meer opgehaald

Snoeihout, oud ijzer, elektronische en elektrische apparatuur worden tijdelijk helemaal niet meer opgehaald. U kunt deze afvalstromen bij de milieustraat in Katwijk inleveren. Deze is op dit moment op de normale openingstijden open. 

Wel proberen we op de Milieustraat het contact zoveel mogelijk te beperken. Er worden veel minder mensen tegelijkertijd toegelaten om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen. Er gelden strikte coronamaatregelen. Zo houden we de afvalinzameling de komende periode zo optimaal mogelijk te houden. De gemeenten hopen dat u daar begrip voor op kunt brengen. 

De gemeenten Katwijk en Noordwijk vragen vriendelijk doch dringend om de afweging te maken of de rit naar een van de milieustraten echt noodzakelijk is of dat het op een later moment kan. Een rit uitstellen helpt vandaag de dag overbelasting van de Milieustraat te voorkomen. Zeker in het licht van de maatregelen die genomen zijn.

Door zich aan de voorschriften te houden kan iedereen helpen het Coronavirus in te dammen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>