Repair Café Northgo heeft een nieuwe locatie | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto: Cor de Mooy
Kort nieuws

Repair Café Northgo heeft een nieuwe locatie

Op zaterdag 15 febuari, vanaf 14.00 uur, is men weer welkom bij het Repair Café Northgo en wel op een nieuwe locatie.

Het Repair Café Nortgho is heeft zijn nieuwe plek gevonden in De Wieken aan de Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk Binnen. De locatie is wel bekend, de ligging is centraal en er is een hele gezellige bar aanwezig.

We gooien met zijn allen zo ontzettend veel weg en dat is vaak helemaal niet nodig. Door repareren te promoten, wil het Repair Café Northgo bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg, maar ook de kunst van het zelf repareren te promoten. En ook voor de eigenaren van de spullen scheelt het geld als er geen nieuw apparaat aangeschaft hoeft te worden.

Tussen 14.00 en 17.00 uur staan diverse vaklieden klaar: elektriciens, naaister, en andere technische deskundigen om te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en diverse materialen zijn aanwezig. Neem je kapotte spullen mee van thuis zoals broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, computers... alles wat het niet meer doet, is welkom. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Het Repair Café brengt ook buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact. Als je samen met een tot dan toe onbekende buurtgenoot een fiets, een cd-speler of een broek hebt gerepareerd, bekijk je die persoon toch anders als je hem of haar de volgende keer op straat tegenkomt. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Het Repair Café Northgo houdt iedere derde zaterdag van de maand een gezellige repareerbijeenkomst. Kijk ook op www.repaircafenorthgo.nl of volg op Facebook.


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>