Wereldvrouwen vinden onderdak in Vinkeveld | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
| Foto: Richard van Egmond
| Foto: Richard van Egmond (Foto: )
Kort nieuws

Wereldvrouwen vinden onderdak in Vinkeveld

Doordat het huurcontract van jongerencentrum Hang-Out aan de van Panhuysstraat door de verhuurder werd opgezegd, moesten de Wereldvrouwen Noordwijk op zoek naar een andere locatie.

Vrij snel kwam men via een aantal wijkverenigingsleden in contact met de wijkvereniging Vinkeveld die over een eigen ruimte aan het Uitvaltij beschikken. Deze ruimte, de Wijkjutter, bleek uitermate geschikt voor de activiteiten van de Wereldvrouwen en dus waren de afspraken snel gemaakt.

Zondag 2 februari werd de Wijkjutter in gebruik genomen door de Wereldvrouwen en meteen druk bezocht. Er waren lekkere hapjes, veel muziek en bezoek van wijkbewoners en vrijwilligers van het taalcafé. De Wereldvrouwen maken nu iedere zondag gebruik van de Wijkjutter waarbij men o.a. samen boeken leest, spelletjes doet, elkaar helpt en ook af en toe tripjes organiseert. Alle allochtone vrouwen uit Noordwijk zijn welkom, iedere zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>