Quirine Kamphuisen met het online team van Noordwijk Marketing:  Chantal Jurgens en Linda Hulsebosch. | Foto: PR
Quirine Kamphuisen met het online team van Noordwijk Marketing: Chantal Jurgens en Linda Hulsebosch. | Foto: PR

Website van Noordwijk Marketing best bekeken

Algemeen

www.noordwijk.info viel opnieuw in de prijzen. De website is de best bekeken website in de categorie kleine steden tot 100.000 inwoners. En dat voor het derde jaar op rij. In totaal werden de resultaten bekeken van zo'n 70 destinatiemarketing-websites van het online platform citynavigator.

In de categorie grote steden won Maastricht. De menupagina van de restaurantcampagne 2FOR1 prijkt zelfs fier in de top 10 van best bekeken pagina's van 2019, tussen die van grote steden als Utrecht, Eindhoven en Groningen.

Voor 2019 was er wederom een stijgende lijn in de bezoekersaantallen van de website naar 2.446.866 views en 459.072 bezoekers. Een groei van meer dan 17% ten opzichte van 2018. 'Wij zijn er als team heel trots op dat zoveel mensen onze website weten te vinden', aldus Quirine Kamphuisen, directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing. 'Dat hebben we alleen samen met onze Noordwijkse partners en organisatoren van activiteiten en evenementen tot stand kunnen brengen. Noordwijk.info is hiervoor hét verbindende platform, waar we heel Noordwijk uniek en onderscheidend op de kaart zetten voor bezoekers, bewoners en bedrijven.'

De best bekeken pagina's op noordwijk.info zijn de uitagenda en de campagnepagina's van 2FOR1, waarbij de menupagina zoals gezegd het hoogst scoorde. De best bekeken evenementen op de website waren het Bloemencorso en het Ibiza Festival. Naast de Nederlandse pagina's op noordwijk.info scoren ook de Duitse pagina's heel hoog in het totaal. 'Entdecken Sie Noordwijk' en 'Das Wetter' zijn voor de Duitsers de populairste onderwerpen.

De award 'Best bekeken website 2019' werd uitgereikt op de jaarlijkse citynavigatordag in Den Bosch. Op deze dag ontmoeten online citymarketeers elkaar, wordt kennis uitgewisseld en worden de nieuwste trends en ontwikkelingen gepresenteerd.

Uit de krant