Kerstmarkt in Noordwijk-Binnen | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto:
Kort nieuws

Kerstmarkt in Noordwijk-Binnen

De Kerkstraat Winkeliersvereniging houdt zondag in samenwerking met de winkeliers uit het Hof van Noordwijk en de Dirk voor de tiende keer de Kerstmarkt van Noordwijk.

Ook dit jaar wordt de straat en het overdekte winkelcentrum weer in kerstsfeer gebracht met ruim 40 verschillende kramen, koren, een kerstpartyband, entertainment in Dickens style en verschillende oude ambachten.

De oude ambachten staan verspreid door de straat en in het Hof van Noordwijk. Bij deze ambachtslieden is het ook mogelijk om mee te kijken bij bijvoorbeeld het glasblazen of pyrografie (schrijven met vuur). De vele producten en warme gerechten die er te koop zijn maken de Kerstmarkt tot een van de gezelligste braderieën van het jaar. Tijdens dit winterfeest hebben de kraamhouders weer een gevarieerd aanbod voor het winkelende publiek, zoals lifestyle artikelen, kerstproducten, winterkleding, tassen, sieraden etc. Uiteraard zullen ook de winkeliers uit Noordwijk-Binnen zich presenteren.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>