Logo denoordwijker.nl
De vijftiende Muzikale Kerstwandeling wordt gehouden op zondag 15 december. | Foto: Ina Verblaauw
De vijftiende Muzikale Kerstwandeling wordt gehouden op zondag 15 december. | Foto: Ina Verblaauw (Foto: )

Derde lustrum voor kerstwandeling

Inmiddels een vaste waarde in Noordwijk Binnen in de aanloop naar Kerst: De Muzikale Kerstwandeling. Een unieke mogelijkheid om op een zondagmiddag in december 4 of 5 live optredens te beluisteren in sfeervolle particuliere woonhuizen en andere locaties in en rond de kern van Noordwijk Binnen. Dit jaar vindt de 15e Muzikale Kerstwandeling plaats, hoe toepasselijk, op zondag 15 december.

Door Ina Verblaauw

Het derde Lustrum is voor het bestuur ook de aanleiding om het organisatie stokje over te dragen aan een nieuw te vormen bestuur. "We hebben het evenement zien groeien tot wat het nu is; een uniek samenspel tussen huizenbezitters, sponsoren en vrijwilligers om dit mogelijk te maken", aldus Marjolijn van der Jagt, lid van het organisatiecomité. Vanwege het Lustrum wordt dit jaar het Lindenplein met een overkapping extra aantrekkelijk gemaakt als centrale ontmoetingsplek met muziek, eten en drinken.

Het goede doel dit jaar is de Stichting Van het kind. Een stichting die voor kinderen die onder Jeugdzorg vallen hen de prettige kanten van het leven laat ervaren. Even een weekje zorgeloos genieten. De keuze voor het goede doel bepaalt het bestuur van de Muzikale Kerstwandeling zelf. Vanwege het jubileum is er tijdens het openingsconcert in de R.K. St. Jeroenskerk een speciaal optreden van Zandprinses Rosa van der Vijver.

De kaartverkoop voor de Muzikale Kerstwandeling is inmiddels gestart. De verkooppunten zijn de Bruna winkels in Noordwijk en Noordwijkerhout of op de dag zelf in het Gemeentehuis van Noordwijk. De kaarten kosten € 10,00, inclusief een consumptiebon van € 2,00 te verzilveren op het Lindenplein.

Meer berichten