Rabo sponsort Reuring | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Medewerkers van de Rabobank overhandigen een cheque voor alle maaltijden in 2020 aan Els Troch vanReuring. | Foto: PR
Medewerkers van de Rabobank overhandigen een cheque voor alle maaltijden in 2020 aan Els Troch vanReuring. | Foto: PR

Rabo sponsort Reuring

Afgelopen donderdag was het feest bij Reuring in De Wieken. Medewerkers van de Rabobank kwamen helpen in de keuken, bij de bediening en brachten een heerlijk dessert mee. Dit alles in het teken van een donatie.

De Rabobank sponsort namelijk een bedrag waarmee de maaltijden voor het hele jaar 2020 bekostigd kunnen worden.

Els Troch van Reuring zegt erg verheugd te zijn met deze handreiking vanuit de samenleving. "Dit is een echte opsteker. Wij weten dat we nuttig werk doen, maar dat dit ook door de leden van de Rabobank gezien wordt, vinden we helemaal top!"

De sfeer was geweldig, het was echt een feestje. Een van de vaste gasten nam nog het woord en bedankte zowel de Rabobank als de medewerkers en vrijwilligers van Reuring voor hun rol in de bestrijding van eenzaamheid in Noordwijk. "Jullie doen zoveel goeds voor de eenzame mensen in Noordwijk. Want er is zoveel eenzaamheid, en het is fijn dat daar wat aan gedaan wordt!"

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>