Metamorphoses start het Klamuzeseizoen | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto: Foppe Schut
Cultuur

Metamorphoses start het Klamuzeseizoen

Op zondag 3 november begint de concertenreeks van Klamuze in Grand Hotel Huis ter Duin. Niemand minder dan het trio Metamorphoses geeft hier het startsein voor. Het trio is vooral in het Verenigd Koninkrijk buitengewoon populair en jaarlijks staan er daar meerdere tournees. Vanaf 14.00 uur zijn de gasten welkom en om 15.00 uur begint het concert.

Metamorphoses is een vernieuwend trio, opgericht in 2016 door Jean Johnson (klarinet), Roeland Jagers (altviool) en Ilona Timchenko (piano). Al direct werd het trio uitgenodigd door podia in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

Hoewel de basis van het repertoire voor deze bezetting gevormd wordt door werken als Mozarts Kegelstatt Trio, zijn de musici ook warme pleitbezorgers van hedendaagse muziek. In 2020 zullen ter gelegenheid van de negentigste verjaardag van de eminente Nederlandse componist Theo Loevendie een nieuw werk van hem uitvoeren, dat op verzoek van hen is gecomponeerd.

Kaarten kunnen worden besteld via www.klamuze.nl of bij de receptie van Grand Hotel Huis ter Duin. Het hotel is te bereiken op tel. 33651290. De kaarten zijn € 35,00 per stuk. Het parkeren, de garderobe en de consumpties vóór het concert en in de pauze zijn inbegrepen. Jongeren tot en met 25 jaar hebben het speciale tarief voor een toegangsbewijs van € 25,00 per stuk.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>