Zwoegen buiten de gebaande paden | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Het strand is op 10 november weer het decor voor de Beachduathlon Noordwijk. | Foto: Archief
Het strand is op 10 november weer het decor voor de Beachduathlon Noordwijk. | Foto: Archief (Foto: Les Verveer)
Sport

Zwoegen buiten de gebaande paden

Op zondag 10 november start om 09.30 uur de Beachduathlon Noordwijk bij St(r)andplaats Nederzandt (Langevelderslag). De wedstrijd wordt voor de 22e keer gehouden door Triathlon Vereniging de Bollenstreek; een echte klassieker in de regio. De wedstrijd is voor zowel licentiehouders van de Nederlandse Triathlon Bond als voor recreanten.

Beachduathlon Noordwijk is een avontuurlijke variant van triatlon en duathlon. Er wordt afgeweken van de gebaande paden en het ruwe terrein opgezocht. Beachduathlon Noordwijk leidt sporters langs de mooiste plekken en is voor iedereen die interesse heeft om aan een sportief, sfeervol en gezellig evenement deel te nemen.

Het parcours is zeer gevarieerd. Het bestaat uit een onverharde, geaccidenteerde loopronde over het strand en door de duinen. Daarna volgt een deels verhard en deels onverhard fietsparcours. De slotkilometers naar het begin van het parcours zijn over het strand.

Er kan gekozen worden uit twee afstanden: een korte afstand (3,5 kilometer lopen/8 kilometer fietsen/3,5kilometer lopen) en een lange afstand (aansluitend aan de korte afstand nogmaals 8 kilometer fietsen en 3,5 kilometer lopen). De finish is op het terras van St(r)andplaats Nederzandt. In winterse sferen kan nagenoten worden onder het genot van een kop koffie of een lunch.
Voor meer informatie en inschrijvingen: www.beachduathlon.nl, www.ntbinschrijvingen.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>