Logo denoordwijker.nl
Foto:
Cultuur

Reis mee in de Bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek loopt dit jaar van 2 oktober tot en met 13 oktober en staat in het teken van vervoer. De bibliotheek heeft een spectaculair programma waarin kinderen worden meegenomen door een tijdreiziger en er is een spannende voorstelling van het Marnicktheater.

Tijdens de Kinderboekenweek neemt een tijdreiziger de kinderen mee in een verhaal waarbij de tijdmachine een belangrijke rol speelt. Hij neemt de kinderen mee naar zijn wereld in de toekomst, maar hij is ook geïnteresseerd in de wereld waarin de kinderen leven. Namelijk het verre verleden.

Een zoektocht op zolder leidt tot een onverwachte gebeurtenis waarbij Ezel & Leeuw elkaar kwijt raken in de tijd. En elkaar weer terug vinden is nog niet zo makkelijk... Ezel & Leeuw kwijt in de tijd wordt gespeeld door Het Marnicktheater. Het is een interactieve spannende voorstelling met spelletjes en (meezing) liedjes voor kinderen van 5-8 jaar.

De tijdreiziger | Reis mee… in de tijd! wordt getoond in Noordwijk op dinsdag 8 oktober en in Noordwijkerhout op donderdag 3 oktober van 16.00 tot 17.00 uur. Theatervoorstelling Ezel & Leeuw kwijt in de tijd speelt in Noordwijk op vrijdag 4 oktober van 15.15 tot 15.45 uur. In Noordwijkerhout op zaterdag 12 oktober van 11.30 tot 12.00 uur.
Kaarten voor de theatervoorstelling kosten € 2,50 voor leden en € 3,00 voor niet-leden. De kaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekbollenstreek.nl of in de bibliotheek. De toegang voor de Tijdreiziger is gratis. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Meer berichten