Logo denoordwijker.nl
Bettine Vriesekoop vertelt alles over haar sport. | Foto: PR
Bettine Vriesekoop vertelt alles over haar sport. | Foto: PR (Foto: )
Sport

Bettine Vriesekoop geeft clinic

In het weekend van 4 tot 6 oktober zal in Noordwijk het Europese Jeugdkampioenschap Tafeltennis gespeeld worden. Naast dit internationale toernooi wordt een aantal side events georganiseerd voor diverse doelgroepen.

Op vrijdag 4 oktober van 11.15 tot 12.45 uur wordt er een clinic verzorgd door Bettine Vriesekoop. Deze clinic is speciaal gericht op 55-plussers. Tijdens de clinic zal zij als ambassadeur van de tafeltennissport kort vertellen over haar leven in China en over tafeltennis als gezondheidssport. Zij zal uitleggen dat tafeltennis een sport is die bij uitstek geschikt is voor ouderen om fysiek en mentaal gezond te blijven. Onder leiding van Bettine ga je zelf aan de slag om te ervaren hoe tafeltennis bij kan dragen aan je eigen vitaliteit. Vooraf en na afloop van de clinic kan men zien hoe deze sport op top niveau beoefend wordt door de Europese jeugd spelers.

De clinic wordt gehouden in het Sportpark Duinwetering en begint om 11.15 uur (inloop vanaf 10.45 uur). Deelname is gratis.
Zin in deze sportieve kennismaking met Tafeltennis? Geef je dan op via tafeltennis.nl./europeyouthtop10-side-events
Enthousiast geworden door de clinic van Bettine Vriesekoop dan kan je in Noordwijk terecht bij Tafeltennisvereniging TOV. Voor informatie zie www.ttvtov.nl

Meer berichten