Explosief geruimd op de Grent | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto en tekst: Ina Verblaauw
Foto en tekst: Ina Verblaauw

Explosief geruimd op de Grent

Rond half 7 op dinsdagochtend 6 augustus kwam er bij de politie een melding binnen dat er een explosief tot ontploffing was gebracht op de Binnenweg in Noordwijk. Kort daarna werd een explosief gevonden voor de deur van uitgaansgelegenheid Home aan de Grent. De politie zette meteen de Grent af en de Explosief Opruimingsdienst was snel ter plekke om het explosief te verwijderen.

Teamleider Henk Woppenkamp van de politie spreekt van een verhoogde paraatheid. "Er hadden slachtoffers kunnen vallen en we zullen deze zaak tot het uiterste onderzoeken". 
Van mogelijke dader(s) en oorzaken worden alle opties opengehouden. De politie heeft 30 man op de zaak gezet. Alle camera's die op de Grent 24/7 draaien, zullen worden bekeken. De gebruikte methode lijkt een signaal aan de eigenaar om iets duidelijk te maken. De politie onthoudt zich van verder commentaar. Bij een verdachte auto aan de Binnenweg werden geen explosieven gevonden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>