Voorproefje Kunstroute in Cultuurcafé | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Literatuur en beeldende kunst gaan hand in hand. | Foto: Richard van Egmond
Literatuur en beeldende kunst gaan hand in hand. | Foto: Richard van Egmond (Foto: )
Cultuur

Voorproefje Kunstroute in Cultuurcafé

In de aanloop naar de Noordwijkse Kunstroute die op 24 en 25 augustus gehouden wordt, geeft kunstenaarsgroep MEERKunst een voorproefje in het Cultuurcafé. Op zaterdag 17 augustus van 14.00 tot 17.00 uur schilderen zij Marc van der Holst, schrijver, illustrator, muzikant en Noordwijker in hart en nieren. Mooi is dat Marc zal voordragen uit eigen werk. Dat zorgt voor een extra koppeling met het thema 'When art meets poetry' dat dit jaar centraal staat tijdens de Noordwijkse Kunstroute.

Beeld en taal gaan namelijk heel goed samen en beïnvloeden, stimuleren, overlappen of versterken elkaar. Nederland kent vele dubbeltalenten op dit gebied.

En vergeet de kunstroute niet. Dit jaar is een lustrumjaar want het is de vijfde keer dat u de route kunt bezichtigen. Een feestje waard dus. De route wordt daarom vrijdagavond 23 augustus officieel geopend in Huis Ter Duin waar een expositie te zien is met werk van alle deelnemende kunstenaars (37!). De kunstenaars zijn in uiteenlopende disciplines werkzaam. Ook zijn zij in hun atelier gefilmd tijdens een interview. De filmpjes zijn gemaakt door Pam Vis-Feijtes en op de Facebook-pagina van De Kunstplaats te bekijken. Daarna kunt u nog twee dagen lang (24 en 25 augustus van 12.00 tot 17.00 uur) genieten van de werken die in de 23 ateliers te zien zijn.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>