Atleten staan te trappelen voor de Tien van Noordwijk [Foto's] | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Edwin van der Sar maakt foto´s van de atleten aan de start. | Foto: Ina Verblaauw
Edwin van der Sar maakt foto´s van de atleten aan de start. | Foto: Ina Verblaauw (Foto: )
Foto's Sport

Atleten staan te trappelen voor de Tien van Noordwijk

Na de kidsrun van 1 kilometer en de 5 kilometer voor volwassenen, loste wethouder Sjaak van den Berg het startschot voor de zevende editie van de 10 van Noordwijk. Ruim 2.400 deelnemers, waaronder prominenten als Erben Wennemars en Naomi van As, stonden te trappelen van ongeduld om de 10 kilometer te voltooien. Het weer was perfect van de hardlopers.

Door Ina Verblaauw

"Nieuw dit jaar was de business run. Collega's die onderling als team meeliepen", aldus Linda Welles van de Edwin van der Sar Foundation.

De opbrengst van de 10 van Noordwijk gaat naar de Foundation, die tot doel heeft het realiseren van projecten ter ondersteuning van mensen met een hersenletsel op het gebied van revalideren. Annemarie van der Sar liep de 5 kilometer; Edwin beloonde alle deelnemers bij de finish met een high five. Hekkensluiter van de run waren een aantal fietsmaatjes, ook onderdeel van het revalidatieproject. De 10 van Noordwijk is naast een sportief evenement, ook een familie gebeuren, getuige de vele toeschouwers langs de route.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>