Máxima opent manege No Limits | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl

Máxima opent manege No Limits

Foto: Lotte Zoet

Noordwijk(erhout) • Hare Majesteit Koningin Máxima opende vandaag manege No Limits. De kleinschalige manege geeft therapeutische paardrijlessen.


De ruiters zijn kinderen en volwassenen met onder andere angst, autisme, ADHD of het Syndroom van Down. Reguliere ruiters kunnen ook les volgen; hen wordt gevraagd zich daarnaast in te zetten voor de andere ruiters. De manege werkt met speciaal opgeleide instructeurs en beschikt over een robotpaard, een interactieve dressuursimulator die beginnende of angstige ruiters kan helpen de ritmische beweging aan te leren.

No Limits Noordwijk is eveneens een dagbestedingslocatie voor mensen met een zorgindicatie. De manege is een ANBI stichting, een Algemeen Nut Beogende Instelling.
Koningin Máxima kreeg tijdens haar bezoek een rondleiding. 

In de krant van komende dinsdag staat een uitgebreid artikel dat Lotte Zoet schreef naar aanleiding van het koninklijk bezoek. Dit artikel is ook te lezen op de site.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>