NOV trakteert zes muziekverenigingen | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto:

NOV trakteert zes muziekverenigingen

De jaarlijkse haringparty van de Noordwijkse Ondernemersvereniging kent de traditie dat de opbrengst beschikbaar wordt gesteld ter ondersteuning van een lokaal initiatief of plaatselijke vereniging. Voor 2019 was gekozen voor ondersteuning van de zes lokale muziekverenigingen.

Vertegenwoordigers van Crescendo, Excelsior, de Echo der Duinen, maar ook van de Harpe Davids, Altesa en St. Jeanne d'Arc waren te gast in strandpaviljoen Nomade Beach House om daar uiteindelijk zelf getuige te zijn van hoe de opbrengst via veiling en loterij tot stand kwam.

Bij aanvang werden de ondernemers getrakteerd op een populair miniconcert van een uit leerlingen samengesteld orkest. Hoewel de belangstelling van ondernemerskant minder bleek te zijn dan voorgaande jaren, was er uiteindelijk opnieuw een fantastisch resultaat.

Via een veiling en een loterij werd een prachtig bedrag ingezameld. Waarbij het vaatje haring in handen kwam van de heer Herman Rietbergen. Aan het eind van de bijeenkomst konden NOV-penningmeester Dave Beck en Britta Baretta van sponsor Van Egmond Architecten een cheque van niet minder dan € 8100 overhandigen aan de muziekverenigingen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>