SJC bereidt zich voor op nieuw seizoen in hoofdklasse | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Hopelijk biedt komend seizoen voor SJC veel van deze momenten. | Foto: OrangePictures
Hopelijk biedt komend seizoen voor SJC veel van deze momenten. | Foto: OrangePictures (Foto: Kees Kuijt)

SJC bereidt zich voor op nieuw seizoen in hoofdklasse

SJC begint op zaterdag 29 juni al aan de voorbereiding op het komend seizoen in de hoofdklasse. Dat is met een wedstrijd tegen RKAVV in Leidschendam.

Trainer Wolf gebruikt deze wedstrijd als om de nieuwe groep met elkaar kennis te laten maken. Hierna begint op maandag 22 juli het serieuze werk met drie trainingen op de maandag, dinsdag en donderdag. Op zaterdag 27 juli om 14.00 uur is er opnieuw een wedstrijd bij en tegen Voetbalvereniging Katwijk.

Met een nieuwe trainer en ook een aantal nieuwe spelers in de selectie dient zich nu alweer snel een nieuw seizoen aan. Waarbij men zich in de voorbereiding verzekerd weet van een aantal aantrekkelijke tegenstanders in de oefenwedstrijden. Met respectievelijk Ter Leede, FC Lisse, Hillegom, VVSB, HBS en FC Rijnvogels is er sprake van een pittige reeks.

Op zondag 1 september is er voor de zwartwitten een eerste krachtmeting in het nieuwe seizoen. Op dit moment is de indeling en bijbehorend programma verder nog niet bekend.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>